shivazorg-header

Wijkverpleging

Shiva Zorg biedt sinds 2006 zorg en ondersteuning thuis en biedt voor elke zorgvraag een persoonlijk, op de cliënt toegesneden aanbod.

Ons werkgebied is Hoofddorp, Nieuw Vennep en Badhoevedorp. Bij Shiva Zorg werken verpleegkundigen en verzorgende die aandacht voor de cliënt hoog in het vaandel dragen. Niet alleen de zorg staat voorop, maar vooral ook de mens die zorg vraagt.


Shiva Zorg staat voor:

Persoonlijke aanpak: Shiva Zorg werkt met kleine, vaste teams. Wij streven ernaar om een vaste verzorgende bij u langs te laten komen, iemand die u kent en die u vertrouwd is.

Respect voor eigenheid: Shiva Zorg wil een organisatie zijn waar cliënten, mantelzorgers en medewerkers zich gerespecteerd voelen in hun eigenheid en waar ze zich thuis voelen, ongeacht hun geslacht, etnische achtergrond of seksuele geaardheid.

Aandacht voor mantelzorgers: Shiva Zorg is gericht op het zoveel mogelijk wegnemen van de overbelasting van mantelzorgers. Samen met u brengt de indicatieverpleegkundige in kaart welke (combinatie van) diensten van Shiva Zorg en andere dienstverleners u het meest ontlasten. Als u dat wil kunnen wij u helpen bij het organiseren van deze diensten.


U kunt bij ons terecht voor:

• Het stellen van een zorgindicatie voor zorg in natura
• Snelle inzet van zorg zonder wachtlijsten, binnen 24 uur indien nodig
• Klein en betrokken team van vaste medewerkers
• Zorg die meestal op dezelfde tijd geboden wordt, zodat u er rekening mee kan houden in uw dag planning.

Meer informatie:
Wilt u meer informatie over de diensten van Shiva Zorg dan kunt tijdens kantooruren contact opnemen met ons op tel: 085-0491183.

Of een mail sturen naar zorgplanning@shivazorg.nl
Wij nemen dan binnen een dag contact met u op.

Inspectierapport Stichting Shiva Zorg

Wij hebben de resultaten van het inspectierapport ontvangen. De waardering is bovengemiddeld tot zeer goed/uitstekend. Daar zijn wij zelf zeer blij mee …
Lees verder

inspectie-gezondheidszorg-shivazorg

Nieuwe website Shiva Zorg online

Wij hebben de laatste tijd hard gewerkt aan onze mooie nieuwe website. U kunt veel informatie vinden over onze diensten en ons zorggebied. Ook kunt u …
Lees verder

nieuwe-website-shivazorg