Verpleegkundige niveau 4

Vacature informatie

Wij ondersteunen en verzorgen mensen in hun eigen omgeving, zodat ze zolang mogelijk het leven kunnen leiden zoals zij dat willen. Dat is betekenisvol werk. Voor onze cliënten zijn onze medewerkers goud waard en daar zijn wij trots op. Dankzij hen worden 80 cliënten iedere dag in staat gesteld zo zelfstandig mogelijk te zijn. Met jouw kennis en ervaring signaleer je veranderingen snel. Zo kunnen wij preventief maatregelen nemen en dat is van grote waarde.

• Help onze cliënten zo lang als mogelijk veilig thuis te blijven wonen / zelfstandig te blijven.
• Werken met je hart en er echt toe doen.
• Reken op een fijn team.
• Rooster jezelf in, het moet passen bij jouw privé bezigheden.
• Voordelig sporten! Hoge kortingen bij clubs uit het hele land.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige in de wijk ben jij de spil waar het voor de kwaliteit van onze zorg om draait. Je houdt in de gaten dat de doelen die gesteld zijn in het zorgplan worden behaald. Daarbij coördineer je de acties die tussentijds nodig zijn om het doel te behalen. Je hebt dagelijks contact met onze cliënten en geeft de zorg die met de cliënt is afgesproken. Daarbij let je goed op veranderingen in de situatie van de cliënt. Waar nodig heb je contact met huisartsen en andere behandelaars. En geef je advies en instructie aan mantelzorgers.
Zo zorg jij dat je cliënt de zorg krijgt die nodig is om veilig thuis te blijven wonen. En bovendien dat je collega’s fijn kunnen werken.

Hierin werk je heel zelfstandig, maar natuurlijk niet alleen. Je werkt samen binnen ons verpleegkundig team en samen met de verzorgenden IG. Op de achtergrond zijn er altijd collega's aanwezig als je ruggespraak wil houden.

Wat het werk in de wijk typeert is dat je bij onze cliënt thuis bent. Dit vraagt soms aanpassingsvermogen. Je gaat op zoek naar creatieve oplossingen voor de problemen die onze cliënten ondervinden. Hiervoor is het nodig dat je denkt in oplossingen en minder in problemen. Ook goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. Je zorgt dat de cliënt zich veilig en op zijn gemak voelt. Het belangrijkste vinden wij persoonlijke aandacht. In de wijkverpleging is er ruimte voor één op één contact. Zo leer jij de cliënt écht kennen en bouw je een band op. Dat maakt jouw werk nog zinvoller.

Met ons uitgebreide inwerktraject helpen we je goed op weg. Hierbij kijken we naar welke ervaringen je al hebt en hoe we je wegwijs kunnen maken binnen onze organisatie. Je leert alles over onze visie en missie voor betere zorg. Je leert met de verschillende app’s te werken, loopt mee en volgt onze (online) trainingen. Daarna ben je klaar om zelfstandig in de wijk te werken. Een afwisselende taak, want je levert zowel basiszorg bij cliënten met een grotere zorgvraag als complexere handelingen.

Denk aan:
• Wondzorg
• Stomazorg
• Diabeteszorg
• Terminale zorg

Na een inwerkprogramma van een maand helpen we je nog zes maanden om te landen in ons team.

Als verpleegkundige ben je onmisbaar in de zorg voor onze cliënten. Met jouw medische kennis ben jij een belangrijk onderdeel van goede zorg. Jouw kennis deel je met onze leerlingen en het team. Wij geven jou de mogelijkheid jouw kennis te delen door middel van klinische lessen en tijdens intervisie bijeenkomsten. Je bent hierdoor een onmisbare schakel in de kwaliteit van onze zorg.

Wat bieden wij?

Bij ons kun je kiezen tussen verschillende contracten, want iedereen heeft andere verplichtingen en bezigheden. Ben je aan het studeren en zoek je een bijbaan? Wil je flexibel werken om het werk te combineren met andere activiteiten of een gezin? Of ben je juist op zoek naar een fulltime baan met meer financiële zekerheid? Samen vinden wij altijd het contract dat bij jou past.

Onze medewerkers werken aan een gezamenlijk doel: de menselijke maat behouden in de zorg en onze beroepstrots behouden.
Jouw vaardigheden en kennis zijn een belangrijk onderdeel van kwalitatief goede zorg. Daarom investeren we graag in jouw kennis en kunde. We zorgen dat je je kan blijven ontwikkelen door onze online trainingen. Regelmatig organiseren we klinische lessen en workshops. Elke 6 weken hebben we een intervisie bijeenkomst. Samen gaan we op zoek naar de verdieping in jouw vak. Salaris conform CAO VVT afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 2.863,68 en € 3.471,49 (bij fulltime dienstverband).

Naast een fijn team en afwisselend werk hebben wij nog andere unieke arbeidsvoorwaarden:

• Een fietsplan: zo kan jij je (elektrische) fiets kopen en wanneer je maar wilt jouw route op de fiets rijden.
• Pool-auto’s: je maakt voor je dienst gebruik van onze dienstauto’s (mits je over rijbewijs B beschikt uiteraard).
• Een verpleegtas; zo heb jij tijdens je dienst alle instrumenten en materialen bij je die je nodig hebt voor veilige zorg.
• De mogelijkheid om met korting bijna iedere sportschool van jouw keuze te bezoeken.
• Je krijgt de tijd en gelegenheid om vakbeurzen en workshops bijwonen. Uiteraard zijn wij daarna benieuwd naar jouw nieuwe inzichten en ervaringen.
• Een heel fijn team; wij investeren veel tijd en aandacht aan fijne samenwerking.
• Dagelijkse overdracht, hier bespreken we knelpunten en verdelen we de taken zodat we fijn samen werken.
• Regelmatig een personeelsborrel, zo krijg je de mogelijkheid je collega's informeler te spreken.

Dit heb jij in huis:

• Een diploma verpleegkundige niveau 4
• Een BIG registratie
• Een rijbewijs B
• Je vindt het leuk om bij mensen thuis te werken en kunt je goed aanpassen aan de wensen van de cliënt en de omstandigheden in zijn woonomgeving
• Je bent leergierig
• Je hebt zin om aan te pakken
• Je hebt geduld, tact en bent oplettend
• Je enthousiasme werkt aanstekelijk

Heb je nog geen diploma, maar herken je jezelf in bovenstaande; we hebben ook goede mogelijkheden voor zij-instromers en leerlingen, kijk daarvoor op onze pagina voor BBL leerlingen of stagiaire(s).

Menselijkheid voorop

Bij Shiva Zorg zijn wij trots op de bevlogenheid en de deskundigheid van onze medewerkers waardoor deze de beste zorg leveren. Het is elke dag opnieuw een mooie belevenis om bij cliënten thuis de best mogelijke ondersteuning te bieden en dit samen met collega’s te kunnen organiseren.

Shiva Zorg